+36702946277
bernadett@hibatlanszoveg.hu

Önök mondták/Ti mondtátok

Hogy írása valóban hibátlan legyen – mert a szó elszáll, az írás megmarad.

Ügyfeleim tapasztalata:

„Ha üzletelek, számomra a megbízhatóság, az alapos és lelkiismeretes munka, illetve az ügyféllel való bánásmód az elsődleges szempont. Dettinek csillagos ötöst adok mindegyikre. Pont ez miatt dolgozom együtt vele már évek óta, nem cserélném le semmi pénzért, sőt, ügyfeleimnek is szoktam ajánlani. Detti iszonyat megbízható és nagyon gyors. Mindig tartja, amit megígért. Tudom, hogy számíthatok rá. Köszönöm a munkádat Detti, öröm veled együtt dolgozni!”

Boróka

Boróka

https://tevagyabrand.hu

„Bernadett gyors, korrekt, legfőképp pedig precíz. A szövegellenőrzése hiánytalan és gyors. Szinte mintha kitalálná a gondolataimat! 🙂”

Danny Blue
A Mentalista

http://danny-blue.com

„Szeretek profikkal dolgozni! Az előző könyveimnél megtanultam, hogy az általam írt szövegen túl könnyen siklik végig a szemem, és nem fedezek fel olyan apróságokat, amiket a „friss szem” azonnal kiszúr. De ez még csak a „lektor-kincs” hasznának egyik fele. A másik, hogy nyelvtanilag, helyesírásilag sok-sok olyan szabály van, amit restellem, de nem tudok, vagy nem pontosan tudok. Ha van egy profi, aki pont ezeken a területeken jobb nálam, akkor én csak örülök, ha ő nézi át mindazt, amit írtam. Hiszen az a cél, hogy amit végül kiadok a kezem közül, és amihez végül a nevemet adom, az amennyire csak lehet, megközelítse a tökéletest! És tulajdonképpen ez a Detti, aki csak azért nem tökéletes, mert a „TÖKÉLETESSÉG” csak elméleti fogalom. Viszont amennyire a való világban csak ez lehetséges, megközelíti a tökéletest! Detti figyelmes, gondos, helyettem is gondolkodik, betart minden határidőt, nem várt pluszt ad a munkájához és természetesen hibátlan munkát végez! Köszönöm szépen a profi segítséget, Dobos Detti!”

Soós Zoltán
The speaker

 

https://sooszoltan.hu/

 

„Nagyon ciki tud lenni, amikor a könyvem olvasói visszajeleznek, hogy van a könyvben pár helyesírási hiba, szívesen kijavítják. Bernadett munkája után nem kaptam több ilyen üzenetet. Tisztában vagyok vele, hogy az olvasóim véleményét nagyban befolyásolja a helyesírásom. Konkrétan fogalmazva: a helyesírási hibák miatt elveszíthetem a vevőim egy részét.”

Csatlós Csaba

Marketingguru

http://www.1000ebook.hu


„Amikor megírtam a könyvemet, és utána átnéztem, azt gondoltam, hogy a helyesírásával semmi gond nincsen. De fontosnak tartottam azt, hogy egy nyelvi szakértő is átnézze, ezért kértem meg Bernadettet a magyar nyelvhelyességi ellenőrzésre. Az első pozitív élményem az volt, hogy az általam megadott rövid határidőre is el tudta vállalni a feladatot, és az anyag a határidő előtt készen volt. Konzultációs lehetőséget biztosított számomra a javításokkal kapcsolatban. Olyan hibákat észrevett az anyagban, amelyek felett én többször is átsiklottam, fel sem tűntek. A megkapott anyag jól átláthatóan és egyértelműen tartalmazta a javításokat, és egyik sem volt olyan, ami ne lett volna jogos. A végeredmény egy nyelvileg kifogástalan anyag lett, ami jelentős hozzáadott értéket képvisel bármilyen írott anyag esetében. Mindezt nagyon kedvező ár-érték aránnyal.
Csak ajánlani tudom Bernadett nyelvi szolgáltatásait.
Nagyon köszönöm a precizitást és a határidő pontos betartását. A következő könyveimnél is mindenképpen téged kérlek fel a nyelvhelyességi ellenőrzésre.”

dr. Marosi Gyöngyi

gyógyszerész, orvosi szakfordító,
a Hogyan lehetsz milliomos fordító? c. könyv szerzője (II.rész)

https://www.milliomosfordito.hu

„Halmozottan hátrányos helyzetből indultam, ugyanis a könyv jelentős részét telefonba pötyögött vázlatokból, és részben kidolgozott, de ugyanilyen pötyögős kéziratokból állítottam össze… Nem tudom szükséges-e ecsetelnem, hogy az automatikus szókiegészítés és a félreütések okozta hibák milyen változatos sokszínűséget tudnak hozzáadni bármilyen szöveghez… nem is említve a jelentésbéli változások csodálatosságát…

Ehhez kapcsolódik még a sajátos mondatszerkezeteim indaszerű fonódása, úgyhogy mire mindennek a végére értem – bár többször is kijavítottam hibáim – ott ült a nyakamon a majré, és teljesen biztos voltam abban, hogy nekem bizony korrektorra van szükségem.
Némi bizakodással, ám annál nagyobb pánikkal vetettem lapjaim Detti szemei elé…

De amikor visszakaptam őket! Néhány alkalommal kövek gördültek le rólam, máskor pedig – többször is előfordult – áldottam a gondosságát, amiért még a legapróbb dolgokat is észreveszi és kijavítja.

Ezután már elégedetten és szemernyi kétely nélkül mertem publikálni a könyvem.
És ezt az érzést csak egy JÓ KORREKTOR tudja megadni…”

Duzmáth Tamás

Kézikönyv társasházi tulajdonosok számára

A Kézikönyv társasházi tulajdonosok számára című könyv szerzője

 

„Nagyon elégedettek vagyunk Bernadett munkájával. Gyors, az egyik leggyorsabb munkát ő szokta elvégezni nekünk, készséges, segítőkész. Precíz, a legkisebb hibát is észreveszi. Mi összességében boldogok vagyunk, hogy a megbízói lehetünk és ő nekünk dolgozik. Szívesen ajánljuk mindenkinek.”

Lange László

Közönségkapcsolati Igazgató

„Bernadett két mesekönyvem szövegét javította ki, és nagyon elégedett vagyok a munkájával. Mindig gyors és precíz hibajavítást kaptam, és ezért én is nagyon jól tudtam haladni a munkámmal. Szívesen ajánlom másnak is, mert a szöveg javítása mellett még a szöveg formázását is elvégezte.
Köszönöm munkáját.”

Donáthné Forgács Boglárka

https://www.vitamintorna.com

“Nagyon meg voltam elégedve a munkáddal. Ha szeretnéd, az alábbi ajánlót kiteheted a weboldalra. 🙂

Bernadett már jóval a megbeszélt határidő előtt elküldte a kész munkát, ami számomra felettébb pozitív dolog. Precízen, lelkiismeretesen végzi a munkáját. Az e-mailekre hihetetlen gyorsan reagált, ami miatt nagyon gyorsan megszerezte a bizalmam. Legközelebb is biztosan őt választom!”

Kemenczés Nikolett

https://uraldazeleted.hu/